Seifert, jag och Bobby.

Hej!
 
Anledningen till att www.brunprickig.se startades för väldigt många år sedan, var för att visa upp den vackra dalmatinerhane "Bobby" för hela världen. 2014 vandrade han över regnbågsbron och "Ashloe" tassade in i mitt liv. Sidan är åter aktiv för att kunna tjäna som samlingsplats för händelser i Ashloes liv i synnerhet.
 
Jag som driver denna sida, heter Maria Nordé. Jag bor i en liten röd stuga norr om Rödeby, i Karlskrona kommun. Här bor även katterna, Skrället och Livia och min vackra häst, Seifert.
 

 
Taxen Max, som jag växte upp tillsammans med, är skyldig till mitt hundintresse. Eller kan man kalla det intresse? För mig är det en livsstil. Hund är helt enkelt en självklar del av mitt liv.
 
Dalmatinertiken Teams Busiga Bessy var antagligen helt avgörande för mitt val av ras. Hon råkade bo på gatan där jag bodde då jag började fundera på att skaffa hund. Hon behövde en extra matte och med henne vid min sida började jag läsa på om rasen.
 
"Bobby", Bazius Double Diamond, hette den hane jag först skaffade. Han och jag fick dela tio år ihop (2004-2014). Han var en otrolig individ! Så mycket kärlek, aktivitet och sprudlande glädje! Livet känns fortfarande inte sig likt sen han lämnade oss...
 
 
 Ashloe är min andra egna hund och även min andra dalmatiner.