♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Bobby 2004-2014 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2014-10-18 Foto från session inför Bobbys 10-årsdag. Detta är den absolut sista bild jag någonsin tar på min vackre hane. Saknad i evighet.

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Solen i mitt liv har slocknat. Världen är grå. Varje andetag är tungt. Livet blir sig aldrig mer likt. Tystnaden skriker. Mitt hjärta känns ihåligt.
Igår kväll fick Bobby somna mellan mig och husse, som han gjort varje natt. Men igår befann vi oss på Läckeby Djursjukhus, och han fick somna för allra sista gången.
Min prickiga själsfrände har lämnat sin plats vid min sida.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥  ♥  ♥ 
Vi har gått genom eld och vatten. Han har följt mig genom mörker och uppbrott. Torkat mina tårar och tvingat mig att andas. Han har sammanfört mig med min kärlek och med vänner, och lockat fram leenden hos främlingar. Han har fått mig att våga vara den jag är.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 
Nu får Bobby träffa sin far, återse sin mor och busa med några av sina syskon. Och jag är säker på att min mormor redan mött honom. Hon har serverat honom smörgås, tärnad i små perfekta tärningar - så han inte ska sätta i halsen.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 
Kvar är vi med evig saknad. För vem ska nu fördiska alla tallrikar, oreda bland våra skor, uppta bästa platsen i soffan, tigga kexet ur min hand, ställa sig i vägen när jag städar, värma våra fötter under matbordet, yla när det ringer, skälla ut alla vänner? Vem ska nu komma springandes när jag öppnar dörren, tar på mig jackan, öppnar kylskåpet, eller tar sista skeden med yoghurt ur tallriken? Vem ska någonsin få mig att bli glad igen............?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Alltid i mitt hjärta..
// Maria, Tockamåla 2014-10-23

Info: 2014-10-20 drabbades Bobby av hastigt försämrat allmäntillstånd. Efter diverse undersökningar konstaterades att han troligen hade en tumör i levern, som orsakat skador på gallgångarna. Hans tillstånd tillät inte operation. Kriget var över innan vi hann gå in i kamp. Vi valde att låta honom somna på ett sätt som var värdigt den gentleman han var.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:07

Hej Jessica! Ni har också en äldre gentleman hemma, med andra ord. De har lyckats uppnå en respektfull ålder! Vi har ju även haft deras far i familjen. <3

...
22.06 | 13:21

Hej, jag ramlade över er blogg av en slump. Vi har en hane från samma kull, en helbror som heter Blackie (Centennials Black & White). En underbart trevlig vovve

...
05.06 | 22:18

Tack för ros och tips!

...
05.06 | 15:02

VIlka fina vovvar och trevlig hemsida, lägg gärna till den på http://www.hahund.se/hundlaumlnkar.html så fler kan hitta den

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS