Seifert, jag och Bobby.

Seifert, jag och Bobby.

Hej!

Anledningen till att www.brunprickig.se startades för väldigt många år sedan, var för att visa upp den vackra dalmatinerhane "Bobby" för hela världen. 2014 vandrade han över regnbågsbron och "Ashloe" tassade in i mitt liv. Sidan är åter aktiv för att kunna tjäna som samlingsplats för händelser i Ashloes liv i synnerhet.

Jag som driver denna sida, heter Maria Nordé. Jag & min sambo bor på en liten gård i Holmsjö, norr om Karlskrona. Här bor även katterna, Skrället och Livia och min vackra häst, Seifert & hans kompis Star.

Taxen Max, som jag växte upp tillsammans med, är skyldig till mitt hundintresse. Eller kan man kalla det intresse? För mig är det en livsstil. Hund är helt enkelt en självklar del av mitt liv.

Dalmatinertiken Teams Busiga Bessy var antagligen helt avgörande för mitt val av ras. Hon råkade bo på gatan där jag bodde då jag började fundera på att skaffa hund. Hon behövde en extra matte och med henne vid min sida började jag läsa på om rasen.

"Bobby", Bazius Double Diamond, hette den hane jag först skaffade. Han och jag fick dela tio år ihop (2004-2014). Han var en otrolig individ! Så mycket kärlek, aktivitet och sprudlande glädje! Livet känns fortfarande inte sig likt sen han lämnade oss...

 Ashloe är min andra egna hund och även min andra dalmatiner.

Kommentarer

Gertie

20.01.2012 13:42

Har haft 2 Dalmatiner i olika omgångar. Funderar nu på att skaffa en igen. Har egen häst hemma och drömmen är att kunna rida ut i skogen och ha hunden med mig.

maria

20.01.2012 15:28

ÅHH, va roligt! Bobby, jag och hästen Gimla har varit ute en runda idag! Jag vet en "General Gustavsson" som söker engagerad matte?! Nyfiken? Hör av dig!

Maria och Bobby

04.07.2010 19:50

Hej Eva!
Jo, dalmatiner är riktiga allroundhundar. Älskar att gosa i soffan men lika pigga på lång cykeltur eller spår efter klövvilt etc. etc.. Aktiv kamrat!

Eva H

03.07.2010 09:16

Så kul! Hittade hit av slump/misstag, men det var inte fel! Har känt några dalmatiner på lite närmare håll, men ingen som gjort mycket annat än kelat:)Allt gott

Senaste kommentaren

26.04 | 06:15

Hej! Valparna mår fint - i båda kullarna! Kolla länkarna till uppfödarnas sidor. Där finns fler bilder! Tror det finns några tikar kvar att tinga! <3 Eller mejla mig om du vill veta mer!

24.04 | 19:11

Hej ! Väntar på mer ... foto å info hur alla valpisar mår ..är så intresserad av en till... har en fantastisk hane på 9 år !!!

05.06 | 20:18

Tack för ros och tips!

05.06 | 13:02

VIlka fina vovvar och trevlig hemsida, lägg gärna till den på http://www.hahund.se/hundlaumlnkar.html så fler kan hitta den

Dela den här sidan