2017-02-16

2017-02-16

Ashloe är en charmig mjukis från Damnark. Han trivs bäst i famnen på sin matte men har lätt för att skaffa nya vänner - både två- och fyrbenta. Katten Livia har en speciell plats i hans hjärta.

Han är en kille som gillar att lära sig nya saker men som också är nöjd med att bara få hänga med på det hans flock gör. Vi har gått några kurser i vardagslydnad och Ashloe är riktigt rolig att jobba med. Nosework på hemmabasis är en aktivitet vi ägnar oss åt ibland när vädret är trist. Är det fint så tar vi gärna en tur med cykeln eller hästen. Spår har han talang för då han är lugn och metodisk.

Eftersom Ashloe har visat sig vara en prima dalmatiner såväl fysiskt som mentalt och har god hälsa så är han numera även far till ett helt gäng valpar. 

Senaste kommentaren

26.04 | 06:15

Hej! Valparna mår fint - i båda kullarna! Kolla länkarna till uppfödarnas sidor. Där finns fler bilder! Tror det finns några tikar kvar att tinga! <3 Eller mejla mig om du vill veta mer!

24.04 | 19:11

Hej ! Väntar på mer ... foto å info hur alla valpisar mår ..är så intresserad av en till... har en fantastisk hane på 9 år !!!

05.06 | 20:18

Tack för ros och tips!

05.06 | 13:02

VIlka fina vovvar och trevlig hemsida, lägg gärna till den på http://www.hahund.se/hundlaumlnkar.html så fler kan hitta den

Dela den här sidan